Rabatt för IT&Telekomföretagens medlemmar hos ADBJ – föreningen för IT och juridik

Från och med 2014 erbjuds medlemsföretag i IT&Telekomföretagen en rabatt om 15 % på organisationsmedlemskap i ADBJ – föreningen för IT och juridik. Organisationsmedlemskap medger att 5 medarbetare hos medlemsföretaget erbjuds möjlighet att delta i föreningens aktiviteter och ta del av föreningens övriga förmåner.

ADBJ är en oberoende, ideell organisation för de med intresse för området informationsteknik och juridik. ADBJ verkar för att samhällsdebatten om informationsteknikens rättsliga problem kan föras på saklig grund.

Genom föreningens verksamhet finns möjlighet att utbyta erfarenheter, knyta kontakter och skaffa dig aktuell kunskap inom verksamhetsområdet. Föreningen arrangerar bland annat seminarier på aktuella IT-juridiska teman såsom dataskydd, immaterialrätt och internet governance.

För att få rabatt, ange medlemskap i IT&Telekomföretagen vid ansökan till ADBJ. 

Svenska föreningen för IT & Juridik - utökad information, öppnas i nytt fönster. 

Som medlem i IT&Telekomföretagen erhåller du, förutom förmånliga erbjudanden på företagsförsäkringar, ibland även erbjudanden om rabatter på konferenser etc. Via länken nedan kan du ta del av samtliga erbjudanden. 

IT&Telekomföretagens erbjudanden och rabatter, fullständig lista.