Nominera Sveriges bästa nätsatsning för unga och vuxna till Surfa Lugnt-priset 2014!

Det sker massor av positiva internetsatsningar i Sverige för att öka kommunikationen mellan unga och vuxna, men det är sällan dessa satsningar får de rubriker som de förtjänar. Det vill Surfa Lugnt ändra på. Därför har Surfa Lugnt-priset instiftats på 25 000 kronor och delas ut till ett projekt eller en organisation som genom Internet främjar kommunikationen mellan unga och vuxna.

Förra årets pris gick till Ängdala Skolors projekt Ängdala Online. Såväl elever, skolpersonal som föräldrar involveras kontinuerligt i Ängdala Online som bidrar med att öka kunskaper om nätet för unga och vuxna.

Projektet bjuder in till diskussioner om integritet, gränssättning, sexualitet och relationer via internet samt vett och etikett där arbete mot nätkränkning pågår.

Nu behövs nya kandidater. Om organisationen är liten eller stor spelar ingen roll, det är den positiva insatsen som räknas.

Nominera Sveriges bästa nätsatsning för unga och vuxna till Surfa Lugnt-priset 2014, öppnas i nytt fönster.

Nomineringen pågår till den 13 december, sedan kommer Surfa Lugnt att göra ett urval bland bidragen.

Kandidaterna kommer att presenteras på Surfa Lugnts hemsida den 15 december 2013 och vara med i en omröstning där alla kan vara med och rösta på sina favoriter. En jury kommer sedan att utse en vinnare av de tre bidrag som fått flest röster.

Prisutdelning till det vinnande bidraget sker i samband med Safer Internet Day den 11 februari 2014.

Surfa Lugnt - utökad information, öppnas i nytt fönster.