Missade du oss i Almedalen?

Förra veckan deltog vi för sjunde året i rad i Almedalsveckan i Visby för att tillsammans med företag, intresseorganisationer och beslutsfattare diskutera IT-politik och branschfrågor ur ett samhälleligt perspektiv. För dig som inte själv var på plats – eller hade svårt att prioritera bland de 3513 officiella evenemangen (!) i programmet – går mycket av det vi gjorde under veckan att ta del av i efterhand här på webben.

Se bilder och webbsändningar från våra seminarier, och läs blogginlägg om hur våra representanter på plats upplevde veckan här.

Förutom våra egna arrangemang deltog vi också i en handfull seminarier arrangerade av andra, och närvarade vid ytterligare ett 60-tal arrangemang som alla på olika sätt berörde branschen och de områden och frågor vi som branschorganisation prioriterar och bevakar.

Mycket uppskattade och efterfrågade under veckan blev också de budskapsarmband som vi i första hand gav bort som tack-gåva till deltagarna i våra seminarier (tillsammans med ett bidrag till organisationen One laptop per child).

armbandsamlingwebb