Utveckla ditt styrelsearbete - träffa certifierade, kvinnliga styrelseledamöter!

IT&Telekomföretagen bjuder, tillsammans med kunskapsföretaget Women in Progress, in till speed-dating med certifierade, kvinnliga styrelseledamöter. På plats kommer också jämställdhetsminister Maria Arnholm att vara.

Tid: Torsdagen den 20 februari kl. 17.00-20.00
Plats: Almega, Sturegatan 11, Stockholm
Hur: Vi inleder 17.00 genom att lyssna till Sveriges jämställdhetsminister Maria Arnholm som kommer att berätta varför fler kvinnor i IT&Telekomföretagens styrelser är bra - inte bara för era företag, utan även för Sverige. Därefter välkomnar vi IT&Telekomföretagens styrelseordförande Staffan Hanstorp som kommer att ge sin syn på vikten av mångfald i styrelser samt berätta om sin resa inom Addnode Group AB. Därefter äter och minglar vi lite innan speed-datingen som kommer att pågå fram till ca 20.00.

Bakgrund: IT&Telekomföretagens medlemmar tillhör Sveriges viktigaste, mest framtidsorienterade, framgångsrika och drivande företag. Men på en punkt är utmaningarna speciellt stora - att få in fler kvinnor i företagens verksamheter och styrelser. Med fler kvinnor i våra företagsstyrelser får vi in extern kompetens och mångfald som skapar tillväxt, affärsmöjligheter och konkurrenskraft.

IT&Telekomföretagen har därför tagit initiativ till ett matchningstillfälle där du som medlemsföretag har chansen att träffa potentiella kvinnliga ledamöter till din styrelse eller advisory board. I samarbete med Women in Progress har vi valt ut ett antal certifierade, kvalificerade kvinnliga styrelseledamöter med kompetens som matchar våra medlemsföretag.

Övriga medverkanden: Anne-Marie Fransson, förbundsdirektör IT&Telekomföretagen inom Almega och Margareta Neld, VD för Women in Progress och Neld International Consulting AB.

Ja, jag vill deltaga på speed-datingen - anmälan senast 17 februari.

Ja, jag vill deltaga på seminariet - anmälan senast 17 februari.