Frukostseminarium: Vikten av att hantera stress för att behålla kompetens! - det framgångsrika it-företaget

Hur skapar man ett bra företagsklimat? Hur får man talangerna att stanna kvar? Studier visar att många företag i IT-branschen har en utmaning med att jobba aktivt och medvetet med arbetsmiljöfrågor så som trivsel, stresshantering och hälsa.

Varmt välkommen till ett kostnadsfritt frukostseminarium arrangerat av Prevent t i samarbete med Computer Sweden!

Dan Hasson, forskare som doktorerat i stresshantering och hälsopromotion kommer att bjuda på ett inspirerande föredrag om "Humor, stress och hälsa – myter och sanningar". Han kommer också att berätta om spännande resultat från en studie om hur hövlighet gav trivsel, medarbetare som mår bra och framgångsrika resultat.

Seminariet avslutas med en paneldebatt - "Hur skapar man förutsättningar för att rekrytera och behålla de bästa talangerna på arbetsmarknaden"

Program

7:30 Registreringen öppnar och frukost serveras

8:00 Föreläsning med Dan Hasson: En föreläsning om vikten av att hantera stress på arbetsplatsen och behålla sina talanger!

9.30 Paneldabatt:"Hur skapar man förutsättningar för att rekrytera och behålla de bästa talangerna på arbetsmarknaden?" Medverkar gör: Dan Hasson, Maria Widegren, rekryteringschef på IDG Rekrytering och Jon Persson, vd på Cygni.

9.50 Frågor och mingel

Seminariet är kostnadsfitt.

Läs mer och anmäl dig till seminariet via denna länk.