Välfärdsteknologimingel i Almedalen

IT&Telekomföretagen och Kairos Future vill gärna mingla och prata om välfärdsteknologi med dig, onsdagen den 6 juli under Almedalsveckan!

Förhoppningsvis kommer vi som underlag för samtalen kunna bidra med en del av svaren på hur Sverige år 2025 tagit täten och äntligen blivit världens främsta välfärdsteknologination.

Vi är nämligen övertygade om att Sverige har alla möjligheter att ta på sig ledartröjan inom detta område, under förutsättning att rätt beslut fattas i tid och att privata och offentliga aktörer samverkar fullt ut. Därför samlar vi den 6 juli ett antal nyckelpersoner på området, som tillsammans ska få arbeta med att identifiera hinder och konkreta lösningar som för oss framåt. Målet är att vi vid dagens slut ska ha kommit en bra bit närmare det optimala receptet på framgång och ett stort kliv närmare vår vision om ett Sverige som till fullo nyttjar digitaliseringens möjligheter för att säkra en resurseffektiv, individanpassad och säker vård och omsorg. För alla.  

Ta chansen att vara bland de första att få ta del av framgångsreceptet och passa på att mingla och utbyta kreativa tankar och idéer med Sveriges vassaste och viktigaste välfärds(teknologi)aktörer.

Vi bjuder inte på kaffe och mazarin men väl på rosé och kanelbullar!

Anmäl dig och dina kollegor via denna länk, senast tisdagen den 5 juli kl. 17.00. (Antalet platser är begränsat)