Som medlem i IT&Telekomföretagen får du, förutom de fördelar som medlemskapet i sig innebär, ta del av en rad förmåner och erbjudanden av oss och våra samarbetspartners. På den här sidan hittar du alla aktuella erbjudanden och rabatter.

 

50 % rabatt på nyhetsbrevet Digital Teknik
Nyhetsbrevet Digital Teknik hjälper dig att bevaka digitaliseringen av företag och samhälle ur ett affärsperspektiv. Det vänder sig till marknadschefer, affärsutvecklare och IT-chefer som behöver hålla koll på hur de digitala snabbväxarna utmanar deras företag och hur digitaliseringen påverkar deras branscher. 

Brevet kommer tre gånger i veckan: 
Måndag: Omvärldsbrevet sätter vi de viktigaste nyheterna från omvärlden i ett sammanhang och hur det påverkar dig. 
Onsdag: Unika nyhetsvinklar kring digitaliseringen, intervjuer och trender. 
Fredag: Analysbrevet där vi går till djupet i ett aktuellt ämne.

Som medlem i IT & Telekomföretagen får ert företag 50 % rabatt på ordinarie hel- och halvårspris. 
Klicka här för att läsa mer


Som medlem får du alltid

 • Mycket bra rabatt på alla IT&Telekomföretagens standardavtal - ett tiotal standardavtal som täcker de flesta avtalssituationer och utgör branschpraxis inom IT- och telekomsektorn.
 • Marknadslönesinformation - IT&Telekomföretagen inom Almega har genom Svenskt Näringsliv tillgång till en av Nordens största lönedatabaser, och kan därigenom erbjuda våra medlemmar unik lönestatistik. Med hjälp av näringslivets yrkesklassificering ger vi förstklassig löneinformation för en lång rad yrkesgrupper. Almegas lönestatistik håller hög kvalitet genom lågt bortfall och omfattande täckning. Lönestatistiken är tillgänglig exklusivt för dig som är medlem i IT&Telekomföretagen. 
 • Branschnyheter från IT&Telekomföretagen – vårt månatliga digitala nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vår verksamhet som branschorganisation: frågor i fokus och aktiviteter på gång, medlems- och medarbetarintervjuer, aktuella blogginlägg mm.
 • Policynyheter från IT&Telekomföretagen - fokuserar på aktuella digitala policyfrågor som kan komma att påverka din verksamhet och affär och skickas (digitalt) till dig som är medlem fyra gånger om året.  
Visa alla

Företagsförsäkring: upp till 20% rabatt i samarbete If

I samarbete med If kan IT&Telekomföretagen erbjuda ett mycket förmånligt försäkringserbjudande.

Samarbetet mellan IT&Telekomföretagen och If ger många fördelar, bland annat upp till 20% rabatt på försäkring och försäkringsgaranti. 

Fullständig information om erbjudandet hittar du på Ifs webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gruppförsäkring i samarbete med If

Alla medlemsföretag kan erbjuda sina anställda att teckna förmånliga gruppförsäkringar. Försäkringen är frivillig och den anställde eller anslutna betalar premien själv. De försäkringar som ingår i ramavtalet är livförsäkring med barnskydd, trygghetskapitalsförsäkring, sjukförsäkring, olycksfallsförsäkring, kritisk sjukdomsförsäkring, barnförsäkring, sjuk- och olycksfallsförsäkring samt sjukvårdsförsäkring. 

Läs mer om gruppförsäkringen och villkoren på www.if.se/almega.

20 minuters kostnadsfri rådgivning via Advokatfirman Lindahl

Frågor gällande standardavtal eller tvist med kund får du som medlem tjugo minuters fri telefonkonsultation. Om de "kostnadsfria" 20 minuterna inte räcker till för att lösa frågan, utan ytterligare rådgivning behövs, erhåller medlem 10 % rabatt på sådan rådgivning från Advokatfirman Lindahl. 

Vid frågor, kontakta Mamite Andersson.

Rabatt på events från Computer Sweden

Som medlem hos IT&Telekomföretagen får du 50% rabatt på Computer Swedens event.

Ange vipkod ”IT&Tel50” för att ta del av rabatten. Priset justeras i efterhand på din faktura.

På Computer Swedens webbplats kan du läsa mer om aktuella event, öppnas i nytt fönster. 

Rabatt hos Svenska föreningen för IT och juridik (Siju)

 IT&Telekomföretagens medlemsföretag erbjuds en rabatt om 15 % på organisationsmedlemskap i Svenska föreningen för IT och juridik (Siju). Organisationsmedlemskap medger att 5 medarbetare hos medlemsföretaget erbjuds möjlighet att delta i föreningens aktiviteter och ta del av föreningens övriga förmåner.

Siju är en oberoende, ideell organisation för de med intresse för området informationsteknik och juridik. Siju verkar för att samhällsdebatten om informationsteknikens rättsliga problem kan föras på saklig grund.

Genom föreningens verksamhet finns möjlighet att utbyta erfarenheter, knyta kontakter och skaffa dig aktuell kunskap inom verksamhetsområdet. Föreningen arrangerar bland annat seminarier på aktuella IT-juridiska teman såsom dataskydd, immaterialrätt och internet governance.

För att få rabatt, ange medlemskap i IT&Telekomföretagen vid ansökan till Siju.

Svenska föreningn för IT och Juridik - utökad information, öppnas i nytt fönster. 

Prova-på-prenumeration av Executive Report

Executive Report

IT&Telekomföretagen erbjuder sina medlemmar en gratis prova-på-prenumeration av Executive Report - analysbrevet som hjälper IT-företag att göra bättre affärer och deras kunder att få mer utbyte av IT-investeringarna.

Executive Report innehåller prognoser, statistik och marknadsanalyser för IT-marknaden. Fokus ligger på fakta utryckt i siffror och diagram. Innehållet bygger på rapporter och statistik från de största globala analysföretagen samt svenska undersökningsföretag. Executive Report kommer ut 11 gånger om året och distribueras i tryckt form samt som pdf-fil.

Executive Reports e-brev förmedlar i elektronisk form de allra senaste prognosförändringarna samt analyserna av IT-marknaden. Fokus är fakta och siffror tydligt åskådliggjorda i diagram. Därtill ger Executive Reports e-brev de senaste kring offentliga upphandlingar. Executive Reports e-brev skickas ut två gånger i veckan med undantag för helger och semestrar.

Redan medlem? Om du redan är medlem i IT&Telekomföretagen, kan vi erbjuda en 2 månader kostnadsfri prenumeration av Executive Report. 

Ny medlem? Som ny medlem i IT&Telekomföretagn erbjuds du, i samband med att du ansöker om medlemskap i förbundet, ett helt års kostnadsfri prenumeration av Executive Report. 

Flera personer vid samma medlemsföretag kan teckna en prenumeration och ta del av erbjudandena. Kontakta Johan Lennström på Executive Report för mer information om prova-på-prenumerationerna.

Medlemsrabatt på Radars Leverantörsportal

Vet du tillräckligt för att tillhöra morgondagens vinnare i IT branschen?

Radars grundabonnemang för IT-leverantörer är den mest använda tjänsten i Norden för lokal omvärldsanalys och jämförelser inom IT. Radar erbjuder i samarbete med IT&Telekomföretagen förbundets medlemmar ett rabatterat abonnemang.

Omfattning
Ett årsabonnemang säkerställer att man har tillgång till all relevant data, insikter och analyser. Rapporter, presentationer, modeller och konsultstöd levereras genom en sammanhållande portal. Allt innehåll kan laddas ner och användas i den egna organisationen.

Innehåll

 • Tillgång (inloggning) till Radars Leverantörsportal för hela verksamheten (multianvändarrätt dvs. fler användare på samma abonnemang)
 • Åtkomst till alla under året och tidigare år publicerade rapporter och presentationer via Radars Leverantörs-portal.
 • Rabatt på sponsorskap av Radar Summit, Sveriges viktigaste IT-event.
 • Tillgång till chat i realtid för frågor till IT-analytiker (ingår)
 • Namngiven kontaktperson för utbildning, frågor och stöd (ingår)
 • Modell för att jämföra konsultprissättning i realtid
 • Modell för att jämföra kundnöjdhet mot benchmark i realtid

Kostnad
Ett grundabonnemang kostar 35 000 SEK. Om abonnemanget tecknas genom IT&Telekomföretagen får nya kunder 40 % rabatt under första året. Erbjudandet gäller exklusivt för IT&Telekomföretagens medlemmar.

Provabonnemang
IT &Telekomföretagens medlemmar har också möjlighet att beställa ett provabonnemang som innebär en månads access för endast 3000 SEK.

Abonnemanget beställs genom att maila Håkan Gyllenberg och ange om du vill beställa ett årsabonnemang eller ett provabonnemang och följande information:

Företag/organisation:
Org.nr:
Beställarens namn:
Beställarens emailadress:
Telnr:
Fakturaadress:

Önskar ni flera användare mailar ni också deras e-mailadresser.

Vid frågor kontakta Håkan Gyllenberg 070-600 44 00.

Radar - utökad information.

För er som tecknar kollektivavtal: Värdecheck på utbildning

För att få en inblick i vårt utbildningsutbud, får man som ny medlem en värdecheck på 800 kr exkl moms. Checken gäller för en persons deltagande i Almega Express utbildning.

Läs mer på www.almega.se.