Som medlem i IT&Telekomföretagen får du, förutom de fördelar som medlemskapet i sig innebär, ta del av en rad förmåner och erbjudanden av oss och våra samarbetspartners. På den här sidan hittar du alla aktuella erbjudanden och rabatter.

Just nu: Gratis entrékort till CeBIT den 20-24 mars 2017 i Hannover

Genom ett samarbete med CeBITs svenska representant, Trade Fair Agency, kan IT&Telekomföretagen erbjuda dig som medlem gratis entrékort till mässan. Entrékortets värde uppgår till ca 600 kr och gäller för mässans alla dagar. För att hämta ditt kostnadsfria entrékort, klicka här.

CeBIT är världens ledande mässa inom digitalisering och presenterar hela värdekedjan för IT-driven verksamhet. Utvecklingen inom områden som artificiell intelligens, virtuella verkligheter, automatiserade system, 3D printning, humanoida robotar och drönare är alla viktiga teman på CeBIT. Fokus ligger på den revolutionerande utvecklingen i hur människor och teknik interagerar med varandra. CeBIT erbjuder en perfekt plattform för att knyta nya affärskontakter och hitta nya innovativa lösningar. Mässan går måndag-fredag och åldersgränsen är 16 år. Läs mer om CeBIT på www.cebit.com.

Vid frågor, vänligen kontakta Trade Fair Agencyinfo@tradefairagency.se.

Varmt välkommen till CeBIT den 20-24 mars 2017!


Som medlem får du alltid

  • Mycket bra rabatt på alla IT&Telekomföretagens standardavtal - ett tiotal standardavtal som täcker de flesta avtalssituationer och utgör branschpraxis inom IT- och telekomsektorn.
  • Marknadslönesinformation - IT&Telekomföretagen inom Almega har genom Svenskt Näringsliv tillgång till en av Nordens största lönedatabaser, och kan därigenom erbjuda våra medlemmar unik lönestatistik. Med hjälp av näringslivets yrkesklassificering ger vi förstklassig löneinformation för en lång rad yrkesgrupper. Almegas lönestatistik håller hög kvalitet genom lågt bortfall och omfattande täckning. Lönestatistiken är tillgänglig exklusivt för dig som är medlem i IT&Telekomföretagen. 
  • Branschnyheter från IT&Telekomföretagen – vårt månatliga digitala nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vår verksamhet som branschorganisation: frågor i fokus och aktiviteter på gång, medlems- och medarbetarintervjuer, aktuella blogginlägg mm.
  • Policynyheter från IT&Telekomföretagen - fokuserar på aktuella digitala policyfrågor som kan komma att påverka din verksamhet och affär och skickas (digitalt) till dig som är medlem fyra gånger om året.  
Visa alla

Företagsförsäkring i samarbete If

I samarbete med If kan IT&Telekomföretagen erbjuda ett mycket förmånligt försäkringserbjudande.

Samarbetet mellan IT&Telekomföretagen och If ger många fördelar, bland annat upp till 20% rabatt på försäkring och försäkringsgaranti. 

Fullständig information om erbjudandet hittar du på Ifs webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gruppförsäkring i samarbete med If

Alla medlemsföretag kan erbjuda sina anställda att teckna förmånliga gruppförsäkringar. Försäkringen är frivillig och den anställde eller anslutna betalar premien själv. De försäkringar som ingår i ramavtalet är livförsäkring med barnskydd, trygghetskapitalsförsäkring, sjukförsäkring, olycksfallsförsäkring, kritisk sjukdomsförsäkring, barnförsäkring, sjuk- och olycksfallsförsäkring samt sjukvårdsförsäkring. 

Läs mer om gruppförsäkringen och villkoren på www.if.se/almega.

20 minuters kostnadsfri rådgivning via Advokatfirman Lindahl

Frågor gällande standardavtal eller tvist med kund får du som medlem tjugo minuters fri telefonkonsultation. Om de "kostnadsfria" 20 minuterna inte räcker till för att lösa frågan, utan ytterligare rådgivning behövs, erhåller medlem 10 % rabatt på sådan rådgivning från Advokatfirman Lindahl. 

Vid frågor, kontakta Mamite Andersson.